BotoStoreβ
Add to BotoStore

TOP PAY * Teknologja me e re per kryerjen e tranfertave te parave dhe pagesave te faturave .

What can do this bot?TOP PAY * Per tu rregistruar shtyp Start dhe me pas shko lart te tre pikat diagonale dhe kliko Share my Contact. Shkruaj manuali ne chat per te mesuar opsionet e perdorimit. * Teknologja me e re per kryerjen e tranfertave te parave dhe pagesave te faturave ( qe nga bare, restorante, uij, drita, sherbime te ndryshme etj... ) pra cdo person qe disponon nje smartphone mund te mare dhe jap para .

Per te terhequr para nga llogaria juaj , ju fillimisht duhet te dergoni SWIFT code dhe nr IBAN . shkruaj: swift codin swift, psh: swift CDISALTRXXX , dhe IBAN shkruaj: iban nr e ibanit, psh: iban AL67212112120000000000961509

Per tu Regjistruar shkruaj: Register 355********* Emrin(psh: Tani) ose klikoni tre pikat diagonale lart dhe jepi Share my Contact

Per te pare transfertat e kryera ne lek , euro ose dollar shkruaj: transfertat monedhen . psh: transfertat lek, eur ose usd

Per te pare balancen e llogarise tuaj ne lek, euro ose dollar shkruaj balanca monedha. psh: Balanca lek, eur ose usd

Per te derguar para ne lek, euro ose dollar shkruaj: send numrin e cel monedhen dhe shumen . psh: send 355********* lek, eur ose usd 200

Per te terhequr shumat ne lek, euro ose dollar nga llogaria juaj, shkruani Terheq hapsire monedhen dhe shumen. psh: Terheq lek, eur ose usd 100

Ju mund te Rimbushni Llogarine tuaj ne Top Pay nepermjet bankes, IBAN: AL67 2121 1212 0000 0000 0096 1509 dhe SWIFT: CDISALTRXXX . Per cdo rimbushje apo terheqje deri ne 10000 lek ju mbahet 100 lek kosto sherbimi nga Top Pay per vec komisioneve te bankes

Per te pare historikun e terheqjeve tuaja ne lek, euro ose dollar shkruani terheqjet hapersire monedhen. psh: Terheqjet lek, eur ose usd

Bot Commands

A command must always start with the '/' symbol.

/manuali
Opsionet e perdorimit
/balanca_lek
Gjendja e llogarise ne lek
/balanca_eur
Gjendja e llogarise ne eur
/balanca_usd
Gjendja e llogarise ne usd
/transfertat_lek
Historiku i transfertave lek
/transfertat_eur
Historiku i transfertave eur
/transfertat_usd
Historiku i transfertave usd
/terheqjet_lek
Terheqjet cash ne lek
/terheqjet_eur
Terheqjet cash ne eur
/terheqjet_usd
Terheqjet cash ne usd
Inline Bot

Call this bot by typing its @username and a query in the text input field in any chat.

@toppaymentsbot
Balanca
Share this bot
See also